FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy tiistaisin ja torstaisin, joten tämä postaus koskee tiistain päivitystä. Muistutan myös, että joka viikko tehdään satoja pieniä muutoksia, joista nämä ovat vain ne olennaisimmat.

Tämä julkaisu on melko hiljainen. Kuten yleensä teemme toki runsaasti hienosäätöjä taustalla, mutta ei kuitenkaan mitään suurempia käyttäjään vaikuttavia muutoksia.

Valitut tiedossa olevat ongelmat

  • Jotkut kuvien kuvaussivut uudelleenohjaavat seiniin, foorumeihin tai kommentteihin, joissa ko. kuvaa käytetään. Mikäli törmäät tähän ongelmaan, voit lisätä tiedostosivun URL:n lopuksi ?redirect=no sillä aikaa kun asiaa korjataan.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki