FANDOM


Tässä ovat Wikian viimeisimmät tekniset päivitykset. Järjestelmämme päivittyy keskiviikkoisin, joten englanninkielinen päivitys julkaistaan tiistaina ja suomenkielinen käännös seuraa mahdollisimman pian. Muistutan, että nämä ovat joka viikko tehtävistä sadoista pienistä muutoksista vain ne olennaisimmat.

Uusia ominaisuuksia

Visuaaliselle muokkaimelle tehdään isohko päivitys Wikimedia Foundationin ja Wikian yhteistyönä. Muutoksiin kuuluvat mm.

  • päivitetty median "vedä ja pudota" -käyttäytyminen
  • monimutkaisten mallineiden parannettu renderointi sekä parempi vuorovaikutus kelluvien ja tekstiin sidottujen mallineiden välillä
  • parannettu ulkoisten linkkien muotoilu

Lisäksi erilaiset tilanteet, jotka aiheuttivat Visuaalisessa muokkaimessa sotkuisia diff-sivuja on korjattu.

Korjattuja bugeja

  • Tummia teemoja käyttävissä wikioissa värit eivät enää vuoda foorumeihin tai Tuoreisiin muutoksiin Mononook -ulkoasua käytettäessä.

Muut merkittävät muutokset

  • Toiminnot:Käyttäjät saa kaksi uutta valintaruutua, "Valitse kaikki" sekä "Poista kaikki valinnat", mikä helpottaa käyttäjien etsimistä.

Yksityiskohtaisia CSS-päivityksiä löydät osoitteesta http://report.wikia.net, mistä näet muutokset Wikian koodikannan .css-, .scss-, .tmpl.php-, .html-, .sass- sekä .mustache -tiedostoihin.

Kysele tai kommentoi, mikäli jotakin tulee mieleen. Jos sinulla on lisää bugeja raportoitavana, ole hyvä ja lähetä ne henkilökunnalle Toiminnot:Contact -lomakkeen kautta (mikäli osaat englantia) tai kerro niistä minulle.

Haluatko saada tiedon uusista teknisistä päivityksistä heti, kun ne julkaistaan? Klikkaa tästä seurataksesi tätä blogia.