FANDOM


Global nav-new


Terve, wikialaiset! Globaalista navigaatiosta on aiemmin julkaistu blogikirjoitus, ja nyt luvassa olisi lisätietoja sen uudesta suunnittelusta.

Uusi globaali navigaatio otettiin käyttöön Community Centralissa jo viikkoja sitten ja teiltä wikialaisilta saamamme palautteen pohjalta kokeilu jatkuu tästä päivästä lähtien sivustonlaajuisesti. Kokeilussa on vuorollaan kolme eri versiota: versio 1 on sama, joka on ollut pystyssä tähänkin asti. Versio 2 menee piiloon, kun sivua vieritetään alaspäin, ja palaa kun sivua aletaan vierittää takaisin ylös. Versio 3 palaa näkyviin vasta, kun sivu on vieritetty ylös asti.

Kokeiluaikana tarkkailemme muun muassa, kuinka paljon hakuja tehdään ja kuinka monta kertaa sivuja katsotaan. Päämäärämme on säilyttää aktiivisten käyttäjien tarvitsema suorituskyky ja samalla kohottaa merkittävästi muiden käyttäjäryhmien mielenkiintoa wikioita kohtaan.

Tammikuussa arvioimme kokeilujen tuloksia sekä uuden globaalin navigaation toimivuutta. Voit esittää kysymyksiä ja/tai jättää palautetta kommentoimalla tätä blogiartikkelia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki