FANDOM


Yhteisöwiki kasvaa kasvamistaan ja olennaisimmat yhteisöihin ja wikienvälisiin asioihin liittyvät ominaisuudet ja toiminnot on jo tässä wikiassa käytössä. On pienehkön toukokuisen päivityksen aika.

Suositeltu Wiki

Nyt voit ehdottaa wikiä suositelluksi wikiksi! Kuka tahansa käyttäjä voi ehdottaa mitä tahansa wikiä suositeltavaksi. Valittu wiki esitellään Yhteisöwikin ylläpitäjän blogissa, joka näkyy mm. etusivulla.

Adoptointi

Törmäsitkö wikiin, joka käsittelee lempiaihettasi mutta jolla ei ole aktiivista ylläpitotiimiä? Ota asiat omiin käsiisi ja adoptoi se! Adoptointi kuten wikiassa muokkaaminen yleensä ei sido sinua mihinkään, mutta ylläpitäjänä voit muokata wikin ulkoasua ja ominaisuuksia, poistaa sivuja ja estää vandaaleja, sekä hallinnoida muiden käyttäjien oikeuksia.

Kielilinkit

Vieraskieliset wikit voivat hyötyä suuresti kieltenvälisistä linkeistä, joista käy ilmi, löytyykö tietty artikkeli muillakin kielillä. Yhdistä oma wikisi sen vieraskielisten versioiden kanssa ja luo suorat polut muiden wikien artikkeleista sinun wikisi vastaaviin sivuihin!

Jaetut ohjeet

Jaettujen ohjeiden käännösprojekti edistyy hyvää vauhtia ja useimmat perusasioita käsittelevät artikkelit on jo käännetty. Voit osallistua projektiin kääntämällä (kokonaan tai osittain) minkä tahansa Help -artikkelin, jota ei vielä ole suomennettu.

Tässä Wikia-uutiset tältä erää. Kommentteihin voi laittaa kysymyksiä tai muita esille nousseita ajatuksia tai ideoita. Aurinkoista toukokuuta toivottaen,
Elseweyr  @fandom  kerrostalkkaa 7. toukokuu 2014, 15:01:31