FANDOM


Terve wikialaiset!

Wikiassa on nyt uusi laajennus: Wikia Kartat. Tämän ominaisuuden avulla sinä ja yhteisösi voitte luoda vuorovaikutteisia karttoja korostamaan wikianne sisältöä yhä visuaalisemmalla ja jaettavammalla tavalla, tarjoten näin syväsukelluksen paikkoihin, hahmoihin ja muihin rakastamianne asioihin.

Wikia Maps on ainutlaatuisesti suunniteltu tukemaan sekä oikeaa maailmaa että kuvitteellisia sellaisia, joten karttoja voi luoda niin pelin tasosta, keikkajulisteesta kuin kirjan kannestakin.

Wikia Karttoja voi jo nähdä käytettävän vuorovaikutteisina työkaluina tarinoiden kertomiseksi. Katso esimerkiksi Game of Thrones -maailma Westerosin karttaa, jonka nastat ja linkit yhdistävät kartan ja muun wikian sisällön. Kartoittamalla Millennium Falconin Star Wars Fanpedia yhdisti näppärästi ikonisen kuvan erilaisiin faktoihin ja tietoihin avaruusaluksesta.

No niin, minkä tarinan sinä haluaisit kertoa? Tämä on pääosin tuote, jossa lähdetään tyhjästä ja rakennetaan yhdessä. Mutta miten se oikein toimnii? Seuraa linkkiä alla, niin saat kaiken tiedon, minkä tarvitset Wikia Kartoista ja niiden käytöstä yhteisössäsi.

Kohteet Elder Scrollsin vuorista kaukaisen galaksin avaruusaluksiin ovat nyt sinun kartoitettavissasi!

Opi Wikia Kartoista lisää.