FANDOM


Hei! Nyt Wikiassa on uusi toiminto. Se on blogiartikkelit. Nyt siis voit kirjoitella niitä näitä, niin, että kukaan ei kajoa kirjoituksiisi. Blogiartikkeleita ei muut kuin artikkelin kirjoittajat ja ylläpitäjät voi muokata, joten tekstisi pysyy varmasti sellaisena, kuin se oli kirjoitusvaiheessakin. Tämä ei ole ainoa erikoisuus blogiartikkeleissa. Blogiartikkeleita voi myös kommentida ja normaaliartikkelien tavoin myös arvostella tähtien avulla. Kakki blogiartikkelit löytyvät yhdestä tietystä paikasta. Se on "Tuoreet artikkelit"-sivu. Se löytyy täältä täältä. Blogiartikkeleissa saat itse valita, haluatko, että muut voivat kommentoida artikkeleitasi tai arvstella niitä. Säätö tapahtuu artikkeli kohtaisesti. Toivotan valoisaa kesän loppua kaikille!

Blogiterveisin --Wappedia (Talk) ™ 18. heinäkuuta 2009 kello 01.15 (UTC)

Ps:Muistakaa lisätä blogiartikkelinne luokkaan blogiartikkelit. Kiitos!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki