FANDOM


 • Tietolaatikko wikissäni ei miellytä. Miten sitä muokataan? Olisi sitten kiva tietää myös miten niitä luodaan wikissäni kun en tiedä sitäkään :P!

  Kiitos etukäteen!

    Ladataan muokkainta
  • Luomisella tarkoitin mallineita!

     Ladataan muokkainta
  • Mallineet eroavat artikkeleista siten, että sivun otsikossa että URL-osoitteessa on edessä "Malline:" (englanninkielisessä wikiassa "Template:". Hae olemassaolevaa mallinetta sillä nimellä ja luo uusi malline, lisäämällä sille haluamasi nimi URL-osoitteeseen. Olemassaolevalla sivulla voit aloittaa muokkaamisen vain painamalla painiketta "Muokkaa". Olemassaolemattoman mallineen tapauksessa sivulla on vain "Luo"-painike. Napsauta "Luo"-painiketta ja voit aloittaa mallineen luomisen.

     Ladataan muokkainta
  • Mutta varoitan: uutta mallinetta luotaessa, muokkain kysyy ensin mallineen tyyppiä (oletustyyppi on Unknown (tuntematon))! Mutta sinun ei ole pakko heti määrittää sitä.

     Ladataan muokkainta
  • Joo, kiitos avusta! :3

     Ladataan muokkainta
  • Wikia-avustaja
     Ladataan muokkainta
Anna tälle viestille Kehuja
Annoit tälle viestille Kehuja!
Näe, ketkä antoivat tälle viestille Kehuja

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki