FANDOM


Korkeatarkkuuksinen versio (lataa)‎ (500 × 500 kuvapistettä, 72 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Täysikokoinen versio Wikia, Inc.:n logosta. Tämän kuvan tekijänoikeudet ovat Wikialla ja sitä ei ole julkaistu GFDL:n lisenssiehtojen mukaisesti.

Copyright Tämä on logo, joka voi olla tekijänoikeuslain suojaama ja/tai tavaramerkki. Uskotaan, että logoja saa näyttää Wikiassa fair use-hengessä Yhdysvaltain tekijänoikeuslain mukaan.
Logon käyttö täällä ei tarkoita yrityksen tai järjestön suhdetta Wikian kanssa eikä Wikian suhdetta yrityksen tai järjestön kanssa.
Katso myös: Lisensointi.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet millainen tiedosto oli sillä ajan hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. kesäkuuta 2007 kello 00.18Pienoiskuva 13. kesäkuuta 2007 kello 00.18 tallennetusta versiosta500 × 500 (72 KiB)Jack Phoenix (seinä | muokkaukset)Täysikokoinen versio Wikia, Inc.:n logosta. Tämän kuvan tekijänoikeudet ovat Wikialla ja sitä ei ole julkaistu GFDL:n lisenssiehtojen mukaisesti.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki